Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

woensdag 29 september 2010

Contigo Drinkbussen

De wereld van de drinkbekers staat op zijn kop! Men zal namelijk nooit meer een drup morsen met de drinkbekers van Contigo! Contigo introduceert 100% mors- en lekvrije drinkbekers. Druk de AUTOSEAL® knop in om te drinken, laat de knop los om automatisch af te sluiten! Het is schitterend ontworpen. Het is compleet geavanceerd.

AUTOSEAL®
Contigo maakt gebruik van de gepatenteerde AUTOSEAL® technologie die 100% morsvrij en 100% lekvrij is. Hier draait het bij AUTOSEAL® om. Heeft u een lekvrije reisbeker nodig voor in de auto? Heeft u een lekvrije koffiebeker nodig voor op uw bureau? Heeft u een reisbeker nodig, die uw koffie urenlang heet houdt? Of dit allemaal?
AUTOSEAL® doet dit allemaal. AUTOSEAL® technologie sluit automatisch tussen twee slokken. Deze technologie heeft geen gebruiksaanwijzing nodig. Druk op de knop om te drinken. Laat de knop los om te sluiten. Zo simpel is het.

Hydratatie
Contigo drinkbussen bieden verfrissing binnen handbereik, waar u ook bent! Dat is het gemak dat Contigo producten u bieden. Van een intensief sportmoment tot een ontspannende dag op het strand, er bestaat een perfect product om u te vergezellen en om uw vochtpeil op niveau te houden.
De snelle toegankelijkheid van Contigo drinkflessen, maakt het gemakkelijk om te drinken. Contigo producten zijn ontworpen voor gebruiksgemak. Geen deksels om te openen of om eraf te draaien.
Lekvrij voor betrouwbare prestaties, zelfs bij actief gebruik. Gooi het in uw sporttas of stop het in uw rugzak met het vertrouwen dat uw dranken goed zijn afgesloten. Ontworpen voor duurzaamheid en draagbaarheid om onderweg te drinken.

AUTOSEAL® Roestvrijstalen drinkbeker (Vacu├╝misolerend)
Heeft u een drinkbeker nodig die uw koffie urenlang heet houdt op kantoor?
De roestvrijstalen AUTOSEAL® drinkbeker is dubbelwandig en is vacu├╝misolerend om te waarborgen dat uw hete koffie of andere dranken urenlang heet blijven. De vacu├╝misolerende technologie houdt dranken 4 uur heet en 12 uur koud. De ergonomische vormgeving van de drinkbeker maakt het gemakkelijk om vast te
houden en is mooi om te zien. Hij past dan ook in de meeste bekerhouders van standaardauto's. De drinkbeker is dubbelwandig en heeft een roestvrijstalen binnen- en buitenkant voor een optimaal comfort.

AUTOSEAL® Kinderbeker
Wat gebeurt er als kinderen een antilek beker zijn ontgroeit, maar nog steeds morsen? Wat dacht u van een kinderbeker waarmee ze niet kunnen morsen al proberen ze het? Wat dacht u van een beker die stoer genoeg is voor de kinderen met de prestatie die vaders en moeders graag zien? AUTOSEAL® is stoerder dan een antilek beker maar het is onmogelijk om te morsen en het is 100% lekvrij. Hier draait het bij AUTOSEAL® om. De AUTOSEAL® Kinderbeker is de perfecte beker voor kinderen van 4 tot 12 jaar.
De goede ergonomische vormgeving maakt het gemakkelijk voor kleine handen om vast te houden. Een antislip bodem zorgt dat de drinkfles stabiel blijft staan

2 opmerkingen: