Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

woensdag 29 september 2010

Easytone FAQ


We ontvangen regelmatig diepgaande vragen over de Reebok Easytone schoenen. Om het ons en jullie wat gemakkelijker te maken sommen wij hier de "Frequently Asked Questions" op.

Wat zijn Easytones?
Easytones zijn ontworpen om bij iedere stap die je neemt, de belangrijkste spieren van de billen en benen te versterken. Het is ook de eerste schoen in zijn soort als het gaat om een goed ontworpen, stijlvolle wandelschoen die je voor welke gelegenheid dan ook kunt dragen.

Hoe werken de Easytones?
In de zool, onder de hiel en de voorvoet van de schoen zijn balanskussentjes ingebouwd. De balanskussentjes zijn zo ontwikkeld dat ze bij elke stap zorgen voor een natuurlijke instabiliteit, waardoor je spieren zich moeten aanpassen en er een spierversterkende werking optreedt. Je voelt de werking van de balanskussentjes tijdens het lopen.

Wanneer draag je de Easytones?
Easytones zijn met gevoel voor stijl ontworpen en kunnen dan ook tijdens tal van dagelijkse activiteiten gedragen worden, of dit nu op werk, op school, tijdens het winkelen of een wandeling is. Met bijkomstig voordeel dat je zonder extra inspanning je bil- en beenspieren traint.

Zijn de Easytones bedoeld voor een specifieke trainingsvorm?
Nee, de Easytones zijn bedoeld om gedragen te worden tijdens normale dagelijkse activiteiten. Het is een leuke manier van trainen, zonder dat het je meer tijd kost. Je hebt letterlijk de sportschool aan je voet.

Welke spieren worden door de Easytones getraind?
De belangrijkste bil- en beenspieren worden getraind. In anatomische taal zijn de spieren die geactiveerd worden de gluteus maximus, de hamstrings en de kuiten.

Wat zijn de kansen op blessures bij gebruik van de Easytones?
Vanwege de instabiliteit veroorzaakt door de balanskussentjes, dienen activiteiten die plotselinge zijwaartse of laterale bewegingen met zich meebrengen zoals tennis of basketbal vermeden te worden. Raadpleeg altijd jouw arts als je gaat beginnen met een specifiek trainingsprogramma.

Hoe lang dien ik de schoen te dragen om resultaten te voelen, te zien?
Easytones activeren je bil- en beenspieren meer dan traditionele wandelschoenen. Hoe meer stappen je zet, hoe meer resultaat!

Zijn de Easytone-balanskussentjes onderheving aan slijtage of lekkage?
Nee, de balanskussentjes zijn uitgebreid getest en zeer duurzaam bevonden.

Hoe presteren de Easytones vergeleken met traditionele wandelschoenen?
Onderzoek toont aan dat Easytones tot drie keer zachter zijn vergeleken met traditionele wandelschoenen.


Ontdek nu het Easytone gamma op www.sportselect.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten