Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

woensdag 29 september 2010


Erima presenteert een volledig nieuwe collectie: ERIMA Active Wear. Ze is hoogwaardig in kwaliteit en afwerking en daarnaast is ze voorzien van een sportief design. Dit nieuwe outdoorsegment zal vanaf de herfst 2010 in Sportselect verkrijgbaar zijn!

Active Wear
Naast de kleurtoevoegingen van rood en new royal aan de succesvolle softshell jack van de huidige collectie, lanceert ERIMA vanaf midden september haar Active Wear collectie: de nieuw ontwikkelde Softshell Tec Jack, een multifunctioneel winterjack en comfortabele longsleeves, verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen. Functioneel ondergoed en accessoires als een hoofdband, handschoenen en muts maken de collectie compleet.

Afwerking en materialen
Wat betreft de materialen en afwerking biedt ERIMA, geheel in de stijl van het merk, ook bij deze nieuwe productlijn uitsluitend Premium Quality producten.
Het winterjack is dankzij het functionele ERIMA Tex wind- en waterdicht: Met 17.000mm waterkolom en 8.000g/m²/24h ademactiviteit, voldoet het product aan de hoogste eisen van de actieve buitensporter.
Toegepaste innovaties zorgen voor optimale luchtcirculatie en perfect draagcomfort.
Het nieuwe Softshell Tec jack is met de nieuwe ERIMA techniek een hoogwaardig wind- en waterdicht kledingstuk, dat tijdens alle buitenactiviteiten gedragen kan worden.

Servicebelofte
De Active Wear collectie is vanaf midden oktober in grote hoeveelheden direct uit voorraad en is gedurende twee jaar naleverbaar. Hierdoor garandeert ERIMA ook voor dit productgamma haar servicebelofte en biedt zo een groot voordeel voor de clubs, groepen, verenigingen en teams.

Voorbestelling
Indien uw interesse dankzij dit artikel enkel maar is aangespijst raden wij aan om via mail een voorbestelling te plaatsen. Op deze manier wordt het artikel in uw maat gereserveerd zodat u deze als eerste kan passen en kan bepalen of u deze wil bestellen.
Stuur uw naam, adres en telefoonnummer samen met het artikel en de maat die u wil reserveren naar vincent@sportselect.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten