Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

vrijdag 1 oktober 2010

Adidas Predator X

Regelmatig proberen we een artikel in de bloemetjes te zetten. De keuze hangt van verschillende factoren af, maar we proberen toch regelmatig een artikel te kiezen waar zich een leuke promotie op bevind.

Normaal: 200,00€
Nu: 135,00€

Uw Voordeel: 65,00€

De Adidas Predator X is één van de best verkochte voetbalschoenen op aarde. Het is dan ook al de 10e additie in het Predator-gamma.

Deze versie is vervaardigt uit Kangoeroeleer, dat wil dus zeggen dat het leer je balgevoel bevordert. Het leer zet uit en past zich ook aan de voet aan waardoor de schoen als hij opgewarmd is zeer comfortabel aanzit. Dit is dus de 'echte' Predator waar ook de profvoetballers mee spelen.

De Predator X zorgt voor nog meer power, controle en effect dan zijn voorgangers. Ontworpen in samenwerking met Zinédine Zidane, bevat deze voetbalschoen een innovatief Powerspine-systeem. Powerspine zorgt voor extra power en acceleratie in je schot of pass. Met behulp van Powerspine wordt de voorvoet extra ondersteund waardoor alle krachten in het schot komt te liggen.

Je kan dit artikel hier bestellen. Het is zeer makkelijk om het artikel te bestellen, betaling per overschrijving of paypal. Woon je in regio Arendonk, dan kan je hem ook reserveren voor afhaling! Het artikel wordt voor jou dan opzij gelegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten