Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

vrijdag 22 oktober 2010

Dunlop Tennis Promoties

Heb je nog tennismateriaal nodig? Tennistassen, tennisrugzakken of tennisrackets? De artikels van Dunlop staan allemaal in promotie. Profiteer nu van uw voordeel!

Sportselect doet allerlei grote promoties op haar Dunlop artikelen. Zo zal je er kortingen vinden op tennistassen, tennisrugzakken en tennisrackets van Dunlop. Grote tassen of kleine tassen! Professionele rackets of Beginnersrackets! Blauwe rugzakken of rode rugzakken! Het maakt niet uit: het staat allemaal in promotie!

Zo zal je er professionelere rackets zoals de 3hundred en de 3hundred lite aantreffen die respectievelijk aangeschaft kunnen worden voor slechts 130,00€ en 135,00€! Maar ook de rackets in het gamma ertussen zoals de 5hundred en 5hundred tour zijn nu beschikbaar voor de spotprijs van 125,00€!

Ga jij met tennis beginnen en weet je niet goed welk racket te kiezen? Dan raden wij je de Aerogel 8Hundred aan. Dit racket biedt alle comfort dat jij nodig hebt voor je de slagen en de swing onder de knie hebt. Met het comfort dat dit racket je biedt wil je zelfs niet opgeven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten