Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

woensdag 6 oktober 2010

Lotto Schoenen Uitverkoop

Vanwege het feit dat Sportselect de nieuwe collectie van Lotto niet meer zal volgen, hebben we besloten om een grote uitverkoopactie eraan te koppelen!


De kortingen op deze schoenen lopen op tot -50% en bevat zowel schoenen uit de zomer- als de wintercollectie van Lotto Italia. We zullen het niet ontkennen, Lotto is en blijft van een enorm goede kwaliteit! Waarom stoppen we ermee? Het probleem is dat dit alles vanuit Italiƫ moet komen en dat we geen bijbestellingen kunnen doen voor onze klanten. En zeg nu zelf, klanten zijn toch het belangrijkste onderdeel van de winkel?


Lotto biedt enorm goede voetbalschoenen die vaak een bredere leest hebben dan een Adidas, Puma of Nike. Verder vindt je in het gamma de perfecte zaalvoetbalschoenen voor elke soort speler. Zeker de moeite om onze deuren eens plat te lopen!

Je zal er zo bijvoorbeeld een veterloze voetbalschoen vinden die een ideale pasvorm heeft. Prachtige schoenen voor de kinderen zijn natuurlijk ook van de partij. Wat ook wel in de smaak valt zijn de sportieve toch geklede schoenen van Italiaanse kwaliteit. Niet te vergeten de enorm aantrekkelijk geprijsde kangoeroeleren voetbalschoenen van Lotto.

Dit alles vindt je in Oktober aan spotprijzen bij Sportselect. We spreken hier over de ongelooflijke spotprijs van 18,00€ waarmee je al een nieuwe sportschoen aangeschaft kan hebben. Je zou bijna denken dat we ze gratis weggeven...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten