Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

dinsdag 12 oktober 2010

Lotto Zhero Gravity Ultra

De Lotto Uitverkoop is al goed in de smaak gevallen en heeft al een aantal mensen weten te overtuigen om te profiteren van de grote kortingen die je terugvindt. Vandaag zullen we een voetbalschoen van Lotto in de spotlight zetten.

Normaal: 150,00€
Nu: 127,50€De Lotto Zhero Gravity begon zijn leven in een laboratorium in 2002 en het concept van een veterloze schoen is een concept waarin Lotto Italia een pionier is. En als je er bij nadenkt, lijkt het een natuurlijke evolutie! Telefoons werden draadloos, internet werd draadloos en nu worden voetbalschoenen draadloos… euh ik bedoel: veterloos!

Door het verwijderen van de veters, heeft Lotto het fijnste en meest pure raakoppervlak op een voetbalschoen gecreƫerd. Dit deed men door 2 flexibele rubberen panelen in de hiel en in de voorkant van de schoen te plaatsen dat er zo voor zorgt dat je je voet in de schoen kan steken, alvorens het bijeentrekt en je zo als ware de perfecte schoenvorm geeft.

Zeer belangrijk gegeven is dat je bij Sportselect voor bestellingen boven de 100,00€ geen verzendingskosten moet betalen! Dit wil dus zeggen dat er geen bijkomende kosten zijn bij het bestellen van de Lotto Zhero Gravity.

Deze actie blijft geldig zolang de voorraad strekt dus bestel hem nu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten