Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

woensdag 27 oktober 2010

Puma King Diego Collectie

Diego Maradona is een persoon die geen introductie nodig heeft. Zijn prestaties op het voetbalveld zijn onkenbaar, zijn imact op het voetbal is onbeantwoord en zijn status als één van s'wereld beste voetballers aller tijdens is intact!

Als speler bleef Maradona loyaal aan één merk voor zijn gehele carrière als het op schoenen aankwam. Hij droeg Puma Kings telkens hij voetbalde en om een ode aan een van s'werelds beste voetballers en ambassadeurs te brengen, zet Puma Maradona in de bloemetjes. Puma brengt de King Diego collectie uit om zijn 50e verjaardag te vieren!

Esito Diego Finale i FG
Het zou onmogelijk zijn om een collectie te hebben geïnspireerd op Maradona en geen Puma King erbij in te steken. Het klassieke silhouet van de King zorgt ervoor dat hij een hoog slijtage gehalte heeft dankzij zijn PU Synthetisch leder. Dit alles is voorzien van een bijpassende kleur die past bij de Argentijnse legende!
Klik hier om de schoen voor kinderen te ontdekken!

King Diego Finale i FG
Dit is de 'echte' King Diego voetbalschoen. Volwaardig kangoeroeleder is hier voorzien van technologische snufjes zonder zijn echtheid te verliezen. De King Diego Finale is aanzienlijk lichter dan zijn voorgangers. Zacht kangoeroeleder geeft je de perfecte touch en het allerbeste comfort.

King Diego Duffle Bag
Sta me toe om te zeggen dat ik een groot fan ben van duffle bags, dit is dus zeker iets voor mij! De King Diego Duffle Bag doet me denken aan iets dat Maradona zelf zou hebben gedragen van en naar zijn wedstrijden over de gehele wereld in de jaren 80!

King Diego Track Jacket
Weinig kledingstukken in een garderobe zijn zo voetbal geïnspireerd als dit vestje. Ook ditmaal dat klassieke jaren 80 gevoel want de jaren tachtig, dat was prachtig! Als je een Maradona of Argentinië fan ben is dit vestje echt iets voor jou!

King Diego Shoulderbag
Ook deze schoudertas past perfect aanvullend bij de rest van de collectie. De klassieke kleuren en het klassieke design maken de retrostijl echt subliem!

In de gehele collectie vind je nog enkele fantastisch ogende rugzakken en zeer mooie gymzakken. Ontdek het gehele gamma op onze webshop of spring eens binnen in de winkel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten