Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

zondag 17 oktober 2010

Reebok Easytone Footwear

Easytone is hot en dat zullen we geweten hebben. Reebok Easytone claimed enorm veel aandacht op en de vraag erna is groot. Als specialist in Fitness/Zumba is het een must voor ons om deze schoen ten allen tijden op voorraad te hebben!

Wat is Easyone nu ook al weer?

Easytone is een technologie gebaseerd op de voordelen van instabiliteitstraining waarvan is bewezen dat ze je spieren trainen. Dit heeft Reebok geïmplementeerd in 2 voetkussentjes en zo ontstond Easytone!

Wat doet het dan?
Reebok gebruikt unieke balanskussentjes met bewegende lucht die onderaan de zool zijn bevestigd, zij geven een natuurlijke instabiliteit met elke stap die je neemt. De balanskussentjes zorgen er dus voor dat je spieren zichzelf aanpassen en harder werken.

Werkt Reebok Easytone echt?
Reebok heeft meer dan honderden mensen getest de laatste 2 jaar wat meer dan 20 000 data uren oplevert.
De Feedback van dit onderzoek toont dat gebruikers van Reebok Easytone het verschil onmiddelijk merken en echt voelen dat de schoenen werken en hun spieren harder trainen.

Toning
Resultaten uit het lab tonen verbetering in spiertexturen wanneer getest in het lab en geweldige reviews van dames over de gehele wereld die hen hebben gedragen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten