Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

vrijdag 29 oktober 2010

Trainingspakken

Sportselect voert een uitgebreid gamma aan trainingspakken van merken zoals Jako en Erima, maar ook van de topmerken zoals Adidas en Puma.

Een trainingspak is een artikel dat je in elke sportwinkel terugvindt en er nooit zal ontbreken. Het is een onmisbaar item bij elke sportman en Sportselect heeft ze in allerlei kleuren en designs.

Jako
Echte teamspirit ziet men aan de outfit. JAKO-teamlines scoren met prachtige modellen in een groot aantal klassieke, sportieve en modieuze kleurcombinaties. Met functionele details en een goede pasvorm is er voor ieder wat wils.
Jako voert veel vrijetijdspakken, deze zijn voorzien van de Keep-Dry stof. Dat zijn dunne microvezels die het transpiratievocht transporteren naar de buitenzijde van de stof. Daardoor droogt het materiaal zeer snel, beschermt het tegen afkoeling en geeft het een aangenaam lichaamsgevoel tijdens het sporten.
Polyesterpakken ontbreken natuurlijk ook niet in de collectie. Deze zijn vervaardigt in een glanzend, elastisch maar bovenal functioneel materiaal voor een optimale bewegingsvrijheid. Ze zijn zeer aangenaam om te dragen, licht, comfortabel en sneldrogend.

Adidas
De trainingspakken van Adidas zijn er in allerlei stoffen. Net zoals Jako voeren zij polyesterpakken aan, maar zij hebben een unieke ClimaLite stof. Adidas ClimaLite bevat katoenen garen aan het oppervlak en synthetische vezels die het vocht van de huid wegwerken naar het oppervlak van de stof zodat de huid droog blijft en een betere verdamping wordt bekomen. Dit wordt zeer veel gedragen door start2runners en hardlopers!

Puma
Puma trainingspakken zijn er natuurlijk ook in het polyester, maar hier zal je toch vooral warming up trainingspakken vinden. Trainingspakken om mee op te warmen als je bijvoorbeeld op de bank zit of om aan te doen na de wissel dankzij die zware inspanningen tijdens de match. Hoge kwaliteit is wederom gegarandeerd samen met iets gedurfdere designs.

Dames
Voor de elegante dames is er natuurlijk ook gezorgd. In vele frisse kleuren en prachtige designs kunnen zij zich botvieren tussen de trainingspakken in onze webshop! Adidas joggings zijn zeer populair bij ons en zijn meestal na enkele dagen grotendeels al uitverkocht. Wat ook zeer in de smaak valt zijn de trainingspakken van Erima.

Kids
Trainingspakken voor de kids zijn er natuurlijk ook. Vooral van de beste kwaliteit zoals die van Adidas en Jako. Klik hier om de collectie te bekijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten