Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

vrijdag 5 november 2010

Winterjassen Erima Active Wear


Erima presenteert een volledig nieuwe collectie en ze is verkrijgbaar bij Sportselect!

ERIMA Active Wear is de naam van het beestje. Haar hoogwaardige kwaliteit en afwerking draagt Sportselect hoog in het vaandel en daarnaast is ze voorzien van een sportief design. Deze nieuwe outdoor lijn is nu verkrijgbaar bij Sportselect. Sterker nog ze is voorzien van een lanceringsprijs!

Het winterjack is dankzij het functionele ERIMA Tex wind- en waterdicht: Met 17.000mm waterkolom en 8.000g/m²/24h ademactiviteit, voldoet het product aan de hoogste eisen van de actieve buitensporter. Toegepaste innovaties zorgen voor optimale luchtcirculatie en perfect draagcomfort. Op dit moment verkrijgbaar aan 135,00€ i.p.v. 190,00€ ... Dat is een voordeel van 55,00€ ... Dankzij onze prijzen blijft u lachen!!

Het nieuwe Softshell Tec jack is met de nieuwe ERIMA techniek een hoogwaardig wind- en waterdicht kledingstuk, dat tijdens alle buitenactiviteiten gedragen kan worden. Ook dit artikel is verkrijgbaar voor dames en heren aan de welwillige prijs van 90,00€ i.p.v. 125,00€, dus ook hier kan je van een enorm voordeel genieten.

En onthoud: GRATIS VERZENDING bij een bestelling boven 100€

Vergeet natuurlijk niet om de accessoires erbij te nemen aangezien ze echt prachtig zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten