Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

vrijdag 3 december 2010

Adidas Predator X Electricity

Adidas Predator X Electricity

Check deze prachtige versie van de nieuwe Predator eens uit. De Electricity/Black/Poppy versie van de adidas Predator X voetbalschoen, de meest oogverblindende release van de Predator X's tot nu toe.

Lange getrouwe fans van de adidas Predator zullen ongetwijfeld herinnerd worden aan de iconische adidas Predator Accelerator Liga editie. Net zoals de Liga versie voor hem, zal deze Electricity kleurenstelling zeker een release zijn die voor eeuwig in je geheugen gegrift zal staan. Hij heeft zelfs de potentie om een cult klassieker te worden!

De Electricity Predator X voetbalschoenen zijn voorzien vanhet revolutionaire nieuwe materiaal dat adidas Taurus Leather noemt. Een combinatie van volwaardig kalfsleer voor zachtheid en balgevoel. Het materiaal is zeer goed bestand tegen scheuren en frictie voor een zeer duurzame, doch high-end prestatie.

Deze schoenen zullen ongetwijfeld uitblinken en zo zal je zeker gezien worden op het veld, maar er is iets met fluo kleuren dat ervoor zorgt dat hij perfect samengaat met de huidige outfits van Spanje of zelfs de tweede outfit van Chelsea en Barcelona.

De adidas Predator X voetbalschoenen zijn de eerste Predator's waarvan de tong is verwijderd, een gedurfde zet die de prestatie zeker verbeterd. Dit zorgt natuurlijk voor een groter en beter raakoppervlak voor een verbeterd balgevoel.

Het alombekende adidas Predator element bedekt het volledig raakoppervlak met een rubber-silicoon samenstelling en zorgt voor een perfecte controle van de bal. Het is op zo'n optimale positie geplaatst dat elk schot en elke pass met een perfecte draaiing, controle en precisie wordt voorzien in wat voor weer dan ook.

Voor extra schotkracht bevat deze schoen ook de Powerspine-zoolplaat. Het minimaliseert energie verlies en maximaliseert kracht. Dit doel wordt bereikt door alle kracht direct in het schot te transfereren en ervoor de zorgen dat de voet niet te ver doorbuigt.

Sportselect heeft één van de eerste ladingen in België ontvangen. Je kan ze nu al een keer komen bekijken of komen passen in de winkel en op jou verlanglijstje voor kerst zetten!

>>> BESTEL : Predator X Electricity <<<

>>> BESTEL : Predator Absolion Electricity <<<

>>> BESTEL: Predator Absolion Electricity JUNIOR <<<

>>> BESTEL : Predator Absolado Electricity <<<

Geen opmerkingen:

Een reactie posten