Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

maandag 20 december 2010

SportsControl - Sportvoeding en supplementen

SportsControl

'Onze sportdranken zijn op wetenschappelijke wijze ontwikkeld' wist Sports Control ons te vertellen. Toch iets dat ons overtuigde van hun kwaliteit.

Al vele topatleten hebben de producten van Sports Control uitgetest, ze hebben dan ook een ellenlange lijst van zeer goede en overtuigende referenties. Quick-Step zal deze voedingssupplementen introduceren in het peloton.

Wat je ook aankoopt van Sports Control, het is steeds gecontroleerd. Sports Control laat je zelfs het bewijs zien. Met het zogenaamde batchnummer, kan je je producten via het internet traceren. Je krijgt dan meteen het laboverslag te zien dat de kwaliteit van het product bevestigt en je hebt onmiddelijk bewijs dat het werd gecontroleerd door een onafhankelijk labo.

Gecontroleerde sportvoeding en controleerbaar dopingvrij, dat is het motto van Sports Control. Het is ook de bedoeling dat Sports Control je een meerwaarde aanbied. Ze zijn er al enkele jaren mee bezig in samenwerking met de Universiteit van Leuven en brengen enkel wetenschappelijk bewezen producten op de markt.

>>> Ontdek het gamma sportvoeding, supplementen en dranken van SportsControl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten