Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

zondag 19 december 2010

Thermisch Ondergoed

Thermisch Ondergoed

De koude trekt opnieuw het land in en ook elke sportman kan zich het best voorbereiden! Wij raden thermisch ondergoed aan.

Thermisch ondergoed houd je lichaam warm en droog in de winter, maar ook fris en droog in de zomer. Je kan dit eigenlijk het hele jaar door gebruiken om de kans op blessures te verminderen en om het zweet van je lichaam weg te werken.

Het grote voordeel is dat het thermisch ondergoed voortaan zo geƫvolueerd is dat er een groot assortiment bij vele merken verkrijgbaar is. Bij ons in de winkel zal je voornamelijk Jako, Olympic en McDavid terugvinden. 3 merken biedt een grote verscheidenheid aan, maar ik ga jullie even wegwijs maken.

Het thermisch ondergoed van Jako is met name ademend, sneldrogend en zeer vormvast. De vezels zijn daarbovenop behandeld met zilver-ionen en werken zo antibacterieel en geurremmend. Tijdens het sporten passen deze modellen zich ook ideaal aan de bewegingen aan.

Het thermisch ondergoed van McDavid is onze persoonlijke favoriet. De modellen zitten zeer strak, zoals het moet, en dat zorgt ervoor dat het zweet praktisch niet in aanraking komt met het lichaam. Het voordeel van de compressie is ook dat het een nog betere bescherming geeft voor eventuele blessures.

Het thermisch ondergoed van Olympic hebben wij vooral in een katoenen uitvoering en is puur gebaseerd op het warm houden van het lichaam. Wij kozen resoluut voor Olympic als het op kinderen aankwam omdat je voor 49,00€ volledig beschermd bent tegen de koude. Je krijgt er van ons ook nog winterhandschoentjes bij t.w.v. 10,00€ als je de volledige set aankoopt.

>>> Thermisch Ondergoed Jako <<<

>>> Thermisch Ondergoed McDavid <<<

>>> Thermisch Ondergoed Olympic <<<

Geen opmerkingen:

Een reactie posten