Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

dinsdag 18 januari 2011

Reebok ZigTech

Reebok ZigTech

Nieuw in de Reebok collectie bij Sportselect is de Reebok ZigTech omnisport schoen. Een schoen die je voor allerlei sporten kan gebruiken en steeds zijn nut bewijst.

Wat is ZigTech?
Een unieke onderdeel van de zool voorzien van een speciaal, doch uiterst licht, schuim dat ontworpen is in een geometrische zig-zag vorm. Alles omtrend Reebok's ZigTech is ontworpen om energie te bewaren en energie terug te geven aan de athleet.

Hoe werkt het?
ZigTech absorbeert de impact bij het neerkomen van de hiel, stuurt daarna een golf van energie door over de volledige lengte van de schoen. Het stuwt de athleet voorwaarts met elke stap. De meeste traditionele systemen zijn gefocused op de verticale impact bij het neerkomen van de hiel, terwijl het bij ZigTech de bedoeling is energie horizontaal wordt door te sturen via de Zigs zodat de athleet all die energie recupereert in zijn voorvoet.

Het Resultaat?
De combinatie van wederkerende energie en uitstekende demping verminderen de slijtage belangrijke beenspieren tot 20%, vooral met name de scheen en de hamstrings.* Met efficiƫntere stappen moeten je spieren minder hard werken in dezelfde tijd. ZigTech is daarom uitermate geschikt voor lange afstanden te lopen, zware cardio of power workouts, alledaagse activiteiten, etc.
*In vergelijking met traditionele loopschoenen

Reebok ZigSonic voor Dames 95,00€

Reebok Premier Zigblaze - Black Silver RedGeen opmerkingen:

Een reactie posten