Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

vrijdag 14 januari 2011

Tennisoutfit Australian Open : Maria Sharapova

Tennisoutfit Australian Open : Maria Sharapova

De qualifiers van de Australian Open zijn van start gegaan. Wij zullen tijdens de duur van dit evenement enkele outfits in de kijker zetten met een exclusieve lanceringsprijs!

Een groep voornamelijk bestaande uit de media verzamelde zich in een wit gebouw op woensdag middag om er exact achter te komen wat het grote stijl icoon van het tennis dit jaar zou dragen op de Grand Slam van Oceaniƫ.

De vochtigheid nam toe aangezien de groeiende media groep een beetje oncomfortabel werd van het wachten op de ster. En toen ze haar inkomst maakte was Maria, niet verassend, de enige persoon die aangepast gekleed was voor de warmte met haar licht tennisjurkje.

"Ik vind dit kleurenpalet echt prachtig, en het is zeer licht" zei Maria tegen de aanbiddende media toen ze haar outfit beschreef. "Het is altijd leuk om het nieuwe seizoen in te zetten met een gloednieuwe look"

Gemaakt uit het extreem lichte Dri-FIT materiaal zorgt de jurk ervoor dat het zweet word weggevoerd van het lichaam. Transpireren vormt daardoor geen onoverkomelijk obstakel meer. De racer back constructie op de rug geeft voldoende steun zonder bewegingsvrijeheid op te offeren.

En wees niet bang om bijgevoegde foto's (onderaan de pagina) als nieuwe bureaublad achtergrond van je computer te gebruiken.

Nike Sharapova OZ Open Dress : exclusieve lanceringsprijs 99,95€

Geen opmerkingen:

Een reactie posten