Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

maandag 24 januari 2011

Tennisoutfit Australian Open : Rafael Nadal

Tennisoutfit Australian Open : Rafael Nadal

De qualifiers van de Australian Open zijn van start gegaan. Wij zullen tijdens de duur van dit evenement enkele outfits in de kijker zetten met een exclusieve lanceringsprijs!

Bij een dynamisch speler zoals Rafael Nadal hoort een dynamische outfit. Voor de huidige Australian Open, heeft Nike Tennis 'Rafa' echt voorzien van een outfit die bij de beste speler ter wereld hoort.

Zijn outfit voor de eerste Grand Slam van het jaar hebben de designers van Nike Tennis zowel gedacht aan de intense hitte van Australië als zijn verwoestende linkerhand. Een mesh design in de vorm van overlappende vlammen versieren de rug en zijde.

Het gewicht besparende Nike Dri-FIT materiaal verbeterd niet enkel de ventilatie, maar moedigen de competitie geest van Nadal aan. En dan is er nog Rafa's tennis short. Een zachte kleur om het accent te leggen op de levendige top, is het short op zich best innovatief.

Zijn vier-wegs stretchende stof is dan ook één van NIke's snelst drogende. Terwijl alle naden ook nog eens netjes zijn afgewerkt zodat er weinig tot geen frictie ondervonden zal worden. Zowel duurzaamheid en comfort staan hier hoog in het vaandel.

Ace Rafael Nadal Fuego Top : EXLUSIEVE LANCERINGSPRIJS 49,90€

Rafael Nadal Ace Woven Short : EXLUSIEVE LANCERINGSPRIJS 44,90€

Geen opmerkingen:

Een reactie posten