Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

dinsdag 15 februari 2011

Adidas adiPure IV

adiPure IV

De Adidas adipure IV TRX FG is alweer de vierde generatie van deze zeer succesvolle serie. De schoen valt op door het gebruik van kwalitatieve materialen en oog voor detail.

Adidas heeft de nieuwste versie uitgebracht in hun adiPure reeks! De adiPure IV is ontworpen met enkele nieuwe features waardoor hij verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers. Centrale veters, gewatteerde binnenkant en estethische upgrades die de schoen nog meer retro look geven. De release is beschikbaar in zwart-scarlet en wit-blauw.

Adidas keert terug naar een systeem met gecentraliseerde veters, zelf ben ik fan van off-center veters aangezien dit een puur raakoppervlak geeft. Dit toont echter aan hoe graag Adidas een heritage look wil creëren.

Ook zeer belangrijk is het feit dat het gewicht van de adiPure lager ligt, van 301g naar 278g. Dit is een aanzienlijk verschil in gewicht voor een follow-up release en zal veel spelers plezieren die iets anders zoeken dan enkel een lichtgewicht schoen. Persoonlijk vond ik het gewicht van de adiPure III ook goed, maar het blijft interessant om een lichte schoen te nemen zodat je een hogere topsnelheid en acceleratie verkrijgt. Het komt natuurlijk niet in de buurt van de adiZero, maar de adiPure is enkel ontworpen voor meer bescherming.

En ligt het nu aan mij of doet de black-scarlet versie jullie ook denken aan één van jullie eerste voetbalschoenen?

Adidas adiPure IV SG - Black Scarlet

Adidas adiPure IV FG - White Blue

Adidas adiPure IV FG - Black Scarlet


Geen opmerkingen:

Een reactie posten