Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

zaterdag 26 februari 2011

Nike CTR360

Nike CTR360

Een gebied waar Nike echt in uitblinkt de afgelopen jaren is het leveren van voetbalschoenen op maat van specifieke spelers op het veld.

De nieuwe CTR360 past perfect bij de authentieke spelmaker. Je hoeft alleen maar te kijken naar de spelers die deze voetbalschoen dragen (Cesc Fabregas, Landon Donovan, Andres Iniesta) om precies te zien voor welk type speler ze zijn ontworpen.

Het doel van Nike was om een voetbalschoen te ontwerpen die veel balcontrole beheerst, maar tegelijkertijd spelers ook toelaat om een pass te ontvangen en met gemak een pass te geven. Bijna elke speler op het veld zal profijt halen uit deze goed presterende voetbalschoen.

Eén van de unieke aspecten aan deze release zijn de "pass&controll pads". Dit is het zwarte gedeelte aan de binnenkant en de kleinere rode zones op de wreef. Het zwarte gedeelte is ontworpen om de controle te verbeteren. De kleine rode oppervlaktes doen dit door de bal te dempen als hij de oppervlakte van de schoen raakt.

Ik ben echt dol van dit design. Hetgene dat mij persoonlijk het meeste aanspreekt is de kleurkeuze en met name het wit en rood dat kort onderbroken wordt door een zwarte streep.

Nike CTR360 Trequartista 2 - 90,00EUR

Nike CTR360 Libretto II FG - 60,00EUR


1 opmerking: