Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

zaterdag 26 maart 2011

Asics Tennisschoenen

De Asics Gel Challenger 8 is ondertussen al de 8ste uitgave van de bekroonde Gel Challenger serie en combineert een klassieke uitstraling met moderne technologie voor tennisspelers.

Asics tennisschoenen... Voor ons blijft het raar klinken, maar het is en blijft een groot succes. Hun befaamde Asics Gel technologie die hoge bomen scheert in de hardloopwereld namen ze dan maar mee naar een totaal andere sport. Zovele jaren later heeft Asics er zeker geen spijt van.

Voor deze editie van de Gel Challenger werd er een derde spil toegevoegd op de zool om bij iedere beweging nog soepeler te kunnen draaien. Het DuoMax Systeem in de tussenzool biedt de nodige laterale stabiliteit, terwijl de T-Truss extra steun aan de hiel geeft. De Flexion Fit Vamp en de voering zorgen voor een verbeterde pasvorm, terwijl die naar onze mening al zeer goed was, en een comfortabel gevoel.

De Asics Gel-Challenger 8 is de perfecte tennisschoen voor iemand die op zoek is naar een stabiele tennisschoen, maar niet wil inboeten op comfort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten