Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

maandag 21 maart 2011

Kinder badslippers

Kinder badslippers

Onze collectie slippers voor kinderen bevat de Adidas Duramo Slide en de Jakolette. Badslippers met een goede prijsstelling en goede kwaliteit.

Slippers zijn, met de warme dagen in het vooruitzicht, overal gegeerd. Vandaar dat Sportselect eventjes hier de nadruk op legt. Kinder badslippers zijn dan ook niet al te gemakkelijk te vinden in de regio.

De Adidas Duramo Slide is beschikbaar in het zwart en in het roze. Hij is perfect geschikt voor jongens en meisjes als casual wear badslipper. Je kan er perfect mee op het strand of de dijk wandelen, maar hij is ook geschikt als echte badslipper. De Adidas Duramo Slide is ontworpen om comfort te bieden en heeft een lichtgewicht EVA demping.

De Jako kinder badslipper, namelijk de jakolette, heeft een perfect voorgevormd voetbed waardoor zijn comfort een zeer hoog aanzien heeft verworven bij onze klanten. Daarbij komt er nog een PVC anti-slip zool aan te pas. Momenteel verkrijgbaar aan 8,50€ maakt dit een topmodel in ons gamma kinder badslippers die je in het marine en in het zwart kan aanschaffen.

Meer slippers...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten