Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

maandag 8 april 2013

adidas lanceert nieuwe Chelsea FC campagne - 'It’s Blue, What Else Matters?'

  

adidas heeft de campagne gelanceerd waar we allemaal op hebben zitten wachten! We wisten dat adidas aan iets speciaals aan het werken was voor de aankomende lancering van het 2013/2014 Chelsea FC voetbalshirt en ze hebben ons niet teleurgesteld! Na 2 uur door te brengen op de set met enkele van Chelsea's grootste sterren, heeft adidas een episch stukje film vervaardigt dat nog nooit gezien is!

Om de lancering van het nieuwe Chelsea FC voetbalshirt voor het seizoen 2013/2014 te vieren, heeft adidas een stoere nieuwe campagne gelanceerd 'It's Blue, What Else Matters' moedigt Chelsea fans over de hele wereld aan om 'all in' te gaan.

 

Speciaal voor deze gelegenheid, heeft adidas een helden film gecreëerd met daarin enkele van Chelsea's grootste sterren en iconen die de club zullen vertegenwoordigen volgend seizoen. De film "illustreert de toeweiding en de lengte die de spelers willen afleggen voor de club".

 Een adidas vertegenwoordiger zei "De campagne was gecreëerd op basis van het inzicht dat Chelsea overduidelijk blauw eigen heeft gemaakt als kleur. Ze zingen er niet enkel over, maar ze zijn ook de enige club in de Premier League die zichzelf 'The Blues' noemt. Aangezien de spelers hun toewijding tonen aan de kleur door te laten zien hoe ver ze willen gaan om fans te inspireren en op die manier een beeld laten zien van de club zoals je nog nooit hebt gezien."


Het virale filmpje van anderhalve minuut dat is gecreëerd voor de campagne heeft Juan Mata, David Luiz, Gary Cahill en kapitein John Terry in de rangen. Het begint met de reis van één enkele druppel blauwe vloeistof die het scherm domineert voordat er een locker verschijnt die de iconische 3 strepen van adidas bloed in blauwe vloeistof.

De anticipatie groei wanneer je Terry's voeten bedekt ziet worden door de blauwe vloeistof en de intrige wekt terwijl een zwevend vat rustig blauw begint te gieten en daardoor een muur van verf creëert. Wanneer de drop komt en de snelheid verhoogt wordt, snijdt de film naar John Terry, Juan Mata en Gary Cahil, in ontbloot bovenlijf, die het duel met de blauwe vloeistof aangaan.

 

 John Terry wordt dan afgebeeld terwijl hij achterover valt in een bad van blauwe vloeistof, een scene die in één take opgenomen moest worden. De locker die de 3 stepen aan het bloeden was ontploft plotseling over Juan Mata. Je kan de volledige "making-of" video hierboven bekijken.

De volledige outfit wordt in de loop van de komende weken onthuld.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten