Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

donderdag 18 april 2013

Het is blauw! adidas onthult Chelsea voetbalshirt voor volgend seizoen

Chelsea is de eerste Premier League voetbalclub om hun outfit voor het aankomende seizoen 2013/14 vrij te geven... En het is blauw! Als opvolging van de onvergeetbare teaser, heeft adidas vandaag het nieuwe Chelsea voetbalshirt publiek gemaakt. Voor inspiratie werd er gekeken naar de vorige legendarische shirts die gedragen werden door de grootheden van Chelsea.


De lancering eerder deze maand nam de sportwereld in de ban. De unieke teaser video van Chelsea FC's sterren waar de clubkleuren vanaf druipten ging viraal met meer dan 1,5 miljoen hits op YouTube.

De traditioneel blauwe outfit toont de geschiedenis van de club uit Londen, voorzien van een nieuw v-nek design. Een herontworpen krijtstreep look siert de voorkant van het voetbalshirts, dit vervangt de diagonale strepen van het huide Chelsea voetbalshirt. adidas laat ook de gouden branding achterwegen en gaat zo terug naar een vierkleuren design. Dit is een adidas voetbalshirt op zijn mooist.

De beelden die vrijgegeven zijn door adidas ronden één van de meest memorabele release campagnes die wij ooit hebben gezien af. Een vertegenwoordiger van adidas vertelde: "De campagne werd opgezet om de fans te inspireren. De virale en iconische beelden die nu de club sieren hebben laten zien hoe ver de spelers willen gaan voor de club en de reacties van de fans zijn uitstekend."

De blauwe outfit is voorzien van de laatste nieuwe adidas technologie om te verzekeren dat het niet enkel de traditie van Chelsea opwerkt, maar CFC ook een voordeel op het veld geeft. TechFit is ontworpen om de snelheid, uithouding en oplettendheid te verbeteren, terwijl het spieren stabiliseert en energie focussed. adiads ClimaCool technologie voorziet een mix van hitte en vocht regulerende materialen, ventilatie kanalen en 3D stoffen verbeteren de luchtstroom naar de huid op cruciale plaatsen.

Het nieuwe voetbalshirt zal binnenkort beschikbaar zijn bij Sportselect. Laat ons weten wat u vindt van het 2013-2014 Chelsea voetbalshirt. Neem deel aan het gesprek online, op Twitter & op Facebook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten