Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

zaterdag 11 mei 2013

Lelijkste voetbalshirt ooit

Lelijke voetbalshirts zijn overal, we hebben er allemaal één gezien, iedereen zijn favoriete club heeft er minstens één gehad. Maar kan er ooit een consensus komen over het lelijkste voetbalshirt ooit? Wel, dit is ons voorstel...

Ik ben verbijsterd dat iemand ooit bereid is geweest om in deze travestie te willen spelen.
Er is volgens ons maar één voetbalshirt dat ooit de titel zou mogen winnen van 'Lelijkste voetbalshirt ooit' en gelukkig bestond de club die het gedragen heeft slechts voor één zomer, maar de spelers die ermee moesten spelen (zoals Zuid Afrikaanse legende Jomo Sono) werd het de langste zomer van hun leven. Het kleurenschema komt nogal saai over, zwart - crème - zand met een gigantisch logo dat met als opschrift "The Caribous of Colorado" in het beste Western lettertype dat beschikbaar was.

In verdediging van het shirt: het waren de jaren '70 en de club was genoemd naar Caribou Records. Hoewel... het pièce de resistance van dit voetbalshirt moet zijn kwasten van runderhuid zijn die rondom het voetbalshirt sieren op de positie van de vierde rib. Ik weet zelf niet of het design de tegenstander moest afleiden of wat dan ook. Het was zeker en vast niet succesvol, de Caribou eindigde het seizoen met een NASL slechtste resultaat: 8 overwinningen en 22 nederlagen (de 35-yard-shootout elimineerde gelijkspel) en het volgende seizoen verhuisde de ploeg naar Atlanta.

Dus laat ons niet enkel genieten van het Home voetbalshirt, maar ook van het Away voetbalshirt van de Caribou van Colorado, de officiële eigenaars van het lelijkste voetbalshirt ooit.
Let wel dat ze ook opdaagden om af en toe voetbal te spelen in dit voetbalshirt!
En als afsluiter van onze post, wat voor ons het lelijkste voetbalshirt ooit is, een mooie groepsfoto van het begin van het seizoen.

De horror ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten