Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

maandag 6 mei 2013

Tips voor moederdag

Op 12 mei 2013 is het moederdag. Heb jij nog geen idee wat je haar wil geven? Of ben je als moeder zijnde op zoek naar iets dat je nog wil hebben? Sportselect heeft een aantal tips om jou naar het perfecte geschenk te leiden.


TIP 1
Badpak, Bikini of Tankini


Zo vlak voor de zomer is het ideale moment om te scoren met een stijlvol badpak, prachtige bikini of stijlvolle tankini. Een echte hit, zijn de Speedo Sculpture badpakken. Een collectie badpakken die het lichaam vormen en gladstrijken om een betere controle te krijgen over de vrouwelijke curves. Sportselect is gekend over de hele Benelux voor hun uitstekende keuze badkleding.

TIP 2
Badslippers of teenslippers
Wanneer je moeder de hele dag heeft gezwoegd zodat jij thuis kan komen met een lekker potje eten op tafel en een proper huishouden, dan hebben haar voeten wel wat afkoeling verdient (zeker met die warme zomerdagen voor de deur). Kies daarom voor een leuke bad- of teenslipper. Sportselect voert een ruime collectie kleurrijke badslippers en teenslippers voor hem of haar.

TIP 3
Een leuke sporttas

Verwen je mama met een sportieve tas die ze kan meenemen naar de gym, sportclub of zelfs op reis. Wanneer je op zoek bent naar een originele tas, is de sporttassen afdeling van Sportselect de redder in nood. Stijlvol, maar toch sportief.

TIP 4
Een leuke loopoutfit
Als jouw moeder begonnen is met Start-2-Run of als ze al enkele jaren verwoed gaat lopen, dan mag je niet twijfelen om haar gelukkig te maken met een leuke loopoutfit. Sportselect kiest elk jaar de leukste running tops, tights en toebehoren uit. Onze Running afdeling bezorgt u met plezier het perfecte cadeau.

TIP 5
Een kleurrijk horloge
Ook dit jaar is een kleurrijk horloge dé trend voor de zomer. Onze prachtige horloges met siliconenbandje zijn trendy, kleurrijk, praktisch en bovenal leuk! Met 13 verschillende kleuren maak je de ideale combinatie om een persoonlijke stijl na het sporten uit te stralen. De in het oog springende modieuze horloges hebben een comfortabele siliconen band met een standaard taille van 38mm en zijn water resistent.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten