Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

vrijdag 23 april 2010

Sportselect: Speciaalzaak voor echte sportlui

Echte sportlui verkiezen een sportspeciaalzaak. Waar de keuze groot is en het advies persoonlijk. Begin maart opende in Arendonk met Sportselect een nieuwe, toonaangevende winkel in zijn genre met een divers en gespecialiseerd aanbod in elke prijsklasse.

Vincent Borgmans, zaakvoerder van Sportselect, was en is sportfanaat. “Ik speelde voetbal, deed fitness, ging wielrennen en boksen,” somt hij op. “Dagelijks was en ben ik met sport bezig.” Hij is dus uitstekend geplaatst om je persoonlijk advies te geven. Tegelijk beschikt hij over een uitstekende materiaalkennis.

Sportselect voert vele bekende sportmerken. Jako biedt een zeer goede prijs/kwaliteit. In het middensegment situeren zich Puma en Reebok, terwijl Adidas de absolute top betekent. Enkele exclusieve merken ook. Het Spaanse Chi Ruca levert formidabele wandelschoenen. Lybethras staat synoniem voor oogverblindende Braziliaanse bikini’s.

Beoefenaars van de meest gangbare sporten in de regio spurten naar Sportselect voor het beste in hun discipline: voetbal, volleybal, basketbal, running, tennis, fitness, zwemmen,... Het gamma wordt aangevuld met toffe sportswear, zowel voor binnen als buiten. Alles staat overzichtelijk gerangschikt zodat je makkelijk je weg vindt doorheen het aanbod. Voor jongelui is een aparte kidscorner. Het opvallende interieur – grunch, street – geeft de zaak een bijzonder cachet.

De sportspeciaalzaak pakt wekelijks uit met interessante acties en supervoordelige kortingen via de superpromoties. Je doet er goed aan om de website geregeld te raadplegen.
http://www.sportselect.be

Wil je als sportclub of –vereniging t-shirts, polo’s, trainingspakken of sporttassen laten bedrukken, dan doe je dat bij Sportselect. Kwalitatief uitstekende bedrukkingen zijn gegarandeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten