Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

donderdag 14 maart 2013

Hoe moet ik zorgen voor mijn Speedo badpak?


"Hoe moet ik zorgen voor mijn Speedo badpak?" is een vraag die me veelvuldig gesteld wordt. Het is een kwestie van logisch nadenken en een beetje zorg te dragen voor je badkleding. Als je rekening houdt met onderstaande tips kan je Speedo badpak jarenlang goed blijven! Zonder rekening te houden met het modegehalte natuurlijk...

Chemicaliƫn en olieresten in het zwembad kunnen bijzonder schadelijks zijn voor badkleding die Lycra of Spandex bevat. Om te voorkomen dat chemicaliƫn uw Speedo badpak beschadigen, reinig uw Speedo badpak onmiddelijk in koud water na elk gebruik. Gebruik ook geen detergent. Hang uw Speedo badpak op om te drogen in een goed geventileerde omgeving, aangezien schimmel slijtage aan uw Speedo badpak zal bespoedigen.

Onthoud dat loszittende badkleding niet zo goed dragen als de badkleding die aan uw lichaam past. Wanneer u uw Speedo badpak aanpast, trek dan niet te hard aan de stof aangezien dit schade kan veroorzaken. U kan uw Speedo badpak het beste aandoen in stappen.

Door een geweldige expansie van waterpretparken die geroemd zijn om hun waterglijbanen en andere volkstrekkers, komen er steeds vaker klachten binnen over badkleding. Pas dus op voor glijbanen! Door de snelheid die gegenereerd wordt kunnen de vezels van uw Speedo badpak verbranden. Hierdoor komen er zwakkere plekken en misschien zelfs gaten in uw Speedo badpak. Dit wordt uiteraard niet vergoed met garantie.

Als na dit alles blijkt dat uw badpak toch aan vervanging toe is: Sportselect voert een extensieve collectie Speedo badkleding, waaronder bikini's, badpakken, zwembroeken en zwemshorts van alle belangrijke collecties zoals Speedo Endurance, Speedo Sculpture, Speedo Sea Squad, etc. Bezoek de zwemafdeling in onze webshop om de bestelling van uw nieuwe badpak te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten