Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

woensdag 29 september 2010

ATB Kempen - Run Bike Run

Op 10 oktober 2010 organiseert ATB-Kempen, een jonge dynamische mountainbikevereniging uit Ravels, voor de tweede maal een run-bike-run of winterduathlon in het gemeentelijk sportpark (achter de voetbalvelden van Flandria).

De deelnemers zullen hierbij eerst 4km lopen, daarna 20km mountainbiken op een technisch parcours en daarna weer loopschoenen aanbinden om nog eens 2km te lopen! Een goede voorbereiding is dus voor deze athleten een vereiste!

Er zullen in totaal 6 categorie├źn zijn: -23 jarigen, senioren, dames, masters 1, masters 2 en duo-teams. De eerste editie was reeds een mooi succes met ongeveer 150 deelnemers over de twee wedstrijden.

Om aan alle deelnemers een aandenken te schenken, alsook de eerste drie van elke categorie in de prijzen te zetten, heeft Sportselect besloten om dit evenement te ondersteunen in de vorm van prijzen. Sportselect schenkt 10 waardebons van 25€ !!

Heb je 10 oktober, zondagochtend of namiddag, niets te doen? Dan denk ik dat het wel eens leuk is om een kijkje te komen nemen! Ikzelf zal ook aanwezig zijn in de namiddag om de lokale athleten te bewonderen. Wil je zelf meedoen? Schrijf je dan in via de website ATB Kempen kan je meer informatie verschaffen!

Heb je besloten om mee te doen? Op onze webshop kan je al je nodig materiaal vinden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten