Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

maandag 6 december 2010

Sportoortjes Elecom

Sportoortjes Elecom

Ben jij nog op zoek naar het ideale kerstcadeau? Zoek niet langer!

Al jaar en dag is men op zoek naar de ideale oortjes of koptelefoon voor sport. Of ze zijn te zwaar, of ze zijn ongemakkelijk, of ze vallen uit je oren, of je hoort geen auto's,... Deze klachten klinken voor elke sportman bekend in de oren. Wel, wij denken dat wij de perfecte oplossing hebben gevonden.

Elecom, het nieuwe merk dat je in onze winkel zal vinden, is wereldgeroemd voor zijn oortjes, koptelefoons en andere pc-accessoires. Zo brachten zij in december 2011 sportoortjes op de markt in allerlei prachtige kleuren die ons hopelijk veel meer plezier zullen brengen tijdens onze wekelijks sportactiviteiten.

Al koop je zo om mee te gaan lopen, fietsen of simpelweg voor in de vrije tijd. Deze oortjes hebben het grote voordeel dat je de buitengeluiden nog kan horen. Je moet je muziek natuurlijk niet 'vollenbak' gaan zetten zoals het de jeugd tegenwoordig beaamt, maar tot op een zeker niveau hoor je de omringende geluiden.

Al koop je de sportoortjes om je vrienden te verstaan tijdens de saaie busrit naar school of koop je ze om de aanstormende auto's achter je te horen... Het is gewoonweg steeds vervelend dat je niet meer hoort dan je muziek.

Verder zijn ze ook voorzien van een een knijper zodat je ze vast kunt maken aan je kledij. Dat zorgt voor iets meer zekerheid qua verlies van je oortjes. En niet te vergeten dat er een prachtig zakje bij te vinden is waar je je mp3-speler of iPod nano in zou kunnen steken. De rubber-silicoon oorstukjes zijn gesmolten zodat ze perfect in je oor passen en er worden 3 maten bijgeleverd.

Elecom is wereldgeroemd voor zijn koptelefoons en oortjes van topkwaliteit! Schaf jezelf nu de beste sportoortjes op de markt aan voor slechts €19,90!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten