Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

dinsdag 21 december 2010

Sportvoeding en sportsupplementen van SportsControl

Sportvoeding en sportsupplementen van SportsControl

Sedert jaar en dag worstelt de markt van sportvoeding en -supplementen met een probleem van kwaliteitscontrole. Een studie uitgevoerd in 2001 door de dopingslabo's van Gent en Keulen toonde aan dat op dat moment gemiddeld 16% van de supplementen die te koop werden aangeboden in Europa, gecontamineerd waren.

PureSports kwaliteits- én veiligheidslabel
Alle producten van SportsControl worden geproduceerd in België in een ISO 22000 gecertificeerde omgeving. Daarnaast garandeert SportsControl dat uw supplement exact bevat wat er op de verpakking staat, niets meer niets minder.
Bovendien dragen alle producten het PureSports kwaliteitslabel. Dit label garandeert dat het product alvorens het door SportsControl vrijgegeven wordt voor verkoop, een volledige screening onderging in een gecertificeerd dopingslabo.

U kan zelf de zuiverheidscertificaten van elk SportsControl product op basis van het batchnummer opvragen via www.PureSports.info. De afzonderlijk gesloten verpakking per dosis garanderen u verder dat u als sporter overal en altijd gebruik kan maken van 100% zuivere producten, gegarandeerd dopingvrij. Meer zekerheid lijkt ons onmogelijk...

No-Nonsense gamma
De markt van voedingssupplementen wordt overspoeld met producten waarvan de efficiëntie nooit bewezen is. SportsControl hanteert het 'no-nonsense' principe en neemt uitsluitend 'evidence-based' producten in het gamma. Dit wil zeggen dat telkens wanneer u als sporter een product van SportsControl koopt, u zeker bent van de efficiënte werking ervan, tenminste indien u het product gebruikt volgens de aanbevolen dosis. U wordt ook steeds objectief geïnformeerd omtrent de wetenschappelijk bewezen werking van het product.

>>> Ontdek het gamma sportvoeding, supplementen en dranken van SportsControl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten