Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

zaterdag 22 januari 2011

KSK Branddonk Wandelzoektocht

KSK Branddonk Wandelzoektocht

De supportersclub van K. Branddonk SK (voetbalclub in 2e provinciale Antwerpen) organiseert voor haar leden en ook anderen een wandelzoektocht.

Omdat de supportersclub de inschrijvingsgelden en consumptieprijzen zo laag mogelijk tracht te houden vinden zij het zeer belangrijk om regelmatig eens een activiteit te organiseren. Zo behoud de provinciale club de familiale band met hun supporters.

Op 28 januari 2011 vind de negende editie van de wandelzoektocht plaats. Onderweg zullen de deelnemers een kleine kwis moeten oplossen. Als beloning voor hun inzet en sportiviteit ontvangen ze een mooie prijs bij hun aankomst. Ook wij gaven 10 prijzen weg aan de supportersclub...

Inschrijven kost je 5,00€, hiervoor krijg je 2 gratis consumpties die je onderweg kan nuttigen. Je vertrekt dan 28/01 vanuit de kantine van KSK Branddonk te Retie met een doorlopend vertrek tussen 19u00 en 21u30. Je zorgt er best voor om binnen te zijn omstreekt 0u00 want de prijsuitreiking gebeurt rond 0u30.

Leute en ambiance gegarandeert, maar er werd ons echter wel aangeraden om een pillamp en gepast schoeisel mee te nemen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten