Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

woensdag 27 maart 2013

Sportselect, uw partner voor al uw textieldrukSPORTSELECT, UW PARTNER VOOR AL UW TEXTIELDRUK

Sportselect kan u perfect voorzien in al uw drukwerk: digitale transfers, flex transfers, nummers en namen. Op die manier zijn wij dé partner bij uitstek bij het personaliseren van uw sportkledij, sporttassen, werkkleding en vrijetijdskleding.
Sedert 5 maart 2010 staan wij tot uw dienst in onze winkel te Koeistraat 57, 2370 Arendonk.
Onze winkel is open op: Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, voor onze openingsuren kan u een kijkje nemen op onze website.

Al uw vragen, opmerkingen en bestelling kan u mailen aan info@sportselect.be

Telefonisch zijn wij tijdens de openingsuren bereikbaar op 014/70.91.86

FLEX DRUK
Sportselect maakt enkel en alleen gebruik van Flex druk. Bij Flex Print ofwel beletteren wordt uw tekst, slogan of logo uitgesneden op flinterdunne folie die door hitte en hoge druk wordt overgezet op textiel. Het resultaat is absolute topkwaliteit!
DIGITALE TRANSFERS
Bij deze transfers wordt de opdruk digitaal geprint op het transfermateriaal en vervolgens uitgesneden. Het grote voordeel is dat dit full color kan, dus geen beperkingen naar kleuren. Digitale transfers zijn geschikt voor alle ondergronden, behalve regenkledij en andere goederen met waterafstotende coating.
NUMMERS EN NAMEN
Keuze uit verschillende stijlen en lettertypen. Afmetingen vrij te kiezen. Ideaal om uw sportkledij verder te personaliseren.
FLEX TRANSFERS
Voor 1 kleuren logo’s werken wij met flex transfers. Deze folies zijn te krijgen in verschillende standaardkleuren en worden uitgesneden met behulp van een snijplotter. Flex Transfers zijn geschikt voor alle ondergronden. Gelieve rekening te houden dat alle logo’s uitgesneden dienen te worden, te fijne logo’s zijn technisch niet mogelijk.
AANBRENGEN
Wij volgen steeds nauwkeurig de bijgeleverde aanbrengingsinstructies! Voor ieder materiaal en ieder type van transfer of folie is de temperatuur, druk en druktijd verschillend.
WASSEN
Bedrukte kledij moet nauwgezet onderhouden worden: omgekeerd wassen tot 30°C, geen droogtrommel, niet strijken op bedrukte oppervlakken zelf.

BESTELLEN
U neemt best via telefoon of mail contact met ons op, wij helpen u dan graag verder. U kan een brede waaier van kleding in onze winkel vinden, als alternatief kan u ook uit de catalogus van onze merken een artikel uitkiezen. Wij geven tips & advies op de correcte stijl van bedrukking.

Wij stellen altijd eerst een offerte op als prijsopgave, bij akkoord dient u deze via mail te bevestigen of door ondertekenen van een bestelformulier. Daarna streven wij er naar om uw bestelling z.s.m. bij u aan te leveren. De algehele regel is: 2-3 weken wachttijd.

De betaling dient te gebeuren bij afhaling of bij bevestiging van het order. Dit in onderling overleg.
Wij doen steeds ons best om mogelijke fouten van klanten met betrekking tot de gewenste bedrukking te signaleren. De klant is echter zelf verantwoordelijk voor de juiste aanlevering (of opgave) van de gegevens die op het shirt bedrukt moeten worden.
Wij geven verder geen garantie op onze bedrukkingen. Onze ervaring leert ons dat onze transfers onder geen beding los komt van de textiel, tenzij er sprake is van een gebruikersfout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten