Bezoek onze webshop voor de meest voordelige sportartikelen!

zaterdag 16 maart 2013

Textieldruk van sportkleding, vrijetijdskleding en werkkleding

Textieldruk van alle mogelijke kleuren op alle mogelijke kleuren

Ook textieldruk maakt deel uit van de activiteiten van Sportselect. Voor onze textieldruk kiezen wij voornamelijk voor Flex Print. Bij deze methode wordt de tekst of uw logo uitgesneden uit flinterdunne folie die door hitte en hoge druk wordt overgezet op textiel.


Voor sportmaterialen levert dit absoluut de beste kwaliteit van textieldruk aangezien een Flex Print elastisch is, net zoals de textiel. Op uw aanvraag werken wij in samenwerking met u of uw sponsors werken wij een design uit dat bij jullie noden en wensen past. De professionele afwerking die Sportselect aanlevert brengt steeds veel jolijt mee.

Ook textieldruk voor bedrijfskleding is voor Sportselect geen probleem. Door gepersonaliseerde kleding valt uw bedrijf op in het straatbeeld, wat u meer klanten en positieve reclame oplevert. De meeste sponsoren waar wij mee gewerkt hebben krijgen na afloop altijd vele positieve reacties binnen.

 

Sportkleding


Voor textieldruk van voetbaltenues, trainingspakken en teamwear kiest Sportselect resoluut voor het merk JAKO. U kan de collectie hier bekijken. Alhoewel de collectie van JAKO voor textieldruk reeds zeer uitgebreid is, kunnen wij ook merken zoals adidas, JAKO, Puma en Olympic aanleveren.

 

Vrijetijdskleding & werkkleding


Indien u eerder opzoek bent voor textiel op vrijetijdskleding of werkkleding werken wij samen met een leverancier voor de merken Fruit Of The Loom, B&C, Sol's, LogoStar en nog veel andere merken. Deze collecties kan u hier online bekijken.

 

Kan er ook per stuk aangekocht worden? 

 

Er kan ook per stuk iets aangekocht worden. Afhankelijk van onze voorraad kan u dan kiezen voor textiel om te bedrukken en wij leveren dit z.s.m. aan.

 

Bestellen


Om te bestellen kan u best contact met ons opnemen via de contactgegevens onderaan deze pagina. Om u een correcte prijsofferte op te kunnen geven (vanaf meer dan 5 stuks) raden wij u aan om ons zo veel mogelijk informatie door te spelen zoals: het aantal stuks, welke kledingstukken, welke bedrukking, etc.
Op deze manier kunnen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn.

 

Contact

Sportselect BVBA
Koeistraat 57
2370 Arendonk
Tel.: 014/70.91.86
E-mail: info@sportselect.be
Twitter: @Sportselect_A
Facebook: Sportselect Arendonk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten